Wednesday, July 1, 2009

kotak doorgift

aku pon tak tau samada nak tunjuk ker tak kotak untuk doorgift aku yang bakal aku wat sendiri..tapi memandangkan berapa kerat jer yg tau pasal blog aku nie ( tunang, adik-beradik & sahabat2 rapat) so..takperla aku ank share kan..hehehe.

so..ni la dia kotak tue :) mmg la penat nak wat kalu banyak2 tapi sbb aku mmg teringin nak wat sendiri..jadi aku decide utk wat kotak ni 100 buah utk VIP jer. kalu aku larat,mmg aku akan buat utk semua n letak dalam paper bag..baru bes sket :(


dalam kotak nie aku akan letak doorgift aku yg tak seberapa tue tapi harap2 akan jadi bahan berguna dunia akhirat utk sume yg dapat.
ok la..aku akan share lagi apa2 updates utk wedding aku..hehe.

sayonara..

1 comment:

  1. comel nye dear...
    usaha tangga kejayaan... :)

    ReplyDelete